Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر از طراحی و ساخت پیشرفته‌ترین شبیه‌ساز پرواز بالگرد توسط شرکت دانش‌بنیان مستقر در این مرکز خبر داد.

محمد اصغری‌شیوایی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های پیش روی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اظهار کرد: سیمولاتور (شبيه‌ساز پرواز، سيستمی است كه برای تقليد (يا شبيه‌سازی) رفتار هواگردها به‌ويژه هواپيما ساخته می‌‌شود) پرواز بالگرد و هواپیمای جنگنده توسط شرکت دانش‌بنیان «پایا توسعه شریف» مستقر در این مرکز، طراحی و ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: این شرکت دانش‌بنیان به‌عنوان شرکت پیشرو در زمینه ساخت شبیه‌سازهای پرواز در کشور موفق شد با حمایت مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری قرارداد ساخت پیشرفته‌ترین شبیه‌ساز پرواز بالگرد در کشور را به امضا برساند.

اصغری‌شیوایی افزود: این محصول دارای ویژگی‌های برجسته از قبیل استفاده از فناوری‌های نوین مانند پرده نمایش منحنی، سیستم حرکتی الکتریکی، سیستم نرم‌افزار یکپارچه تحت شبکه با کارایی بالا و قیمت مناسب در مقایسه با نمونه‌های جهانی آن است.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بیان کرد: این شبیه‌ساز از نوع شبیه‌ساز کامل پرواز (Full Flight Simulator) و سیستم حرکتی آن از نوع الکتریکی بوده که اکنون شرکت‌های پیشرفته ساخت شبیه‌ساز دنیا از این فناوری استفاده می‌کنند.

تحول در صنعت شبیه‌سازی پروازها

وی اضافه کرد: این محصول در صنعت هوا و فضا، صنعت حمل ‌و نقل و صنعت گردشگری کاربرد دارد و مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «پایا توسعه شریف» از اعضای هیئت علمی واحد اسلامشهر است. با ساخت این شبیه‌ساز تحولی اساسی در صنعت شبیه‌سازی پروازهای کشور ایجاد خواهد شد و کشور از لحاظ فناوری به سطح کشورهای پیشرفته نزدیک خواهد شد.

اصغری‌شیوایی درباره تعداد هسته‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به آنا گفت: دو  هسته فناور با عنوان‌های «یارا مدیکال طب» و «کارا گستر مد»، هفت واحد فناور با عنوان‌های «افق آب‌های عمیق رضوان»، «انرژی گستر فرهیختگان»، «برنا دانش سبز»، «تدبیر تأسیسات ساختمان مهرجو»، «فناور کامپوزیت سراج»، «فناور موج سراج» و «هوشمند الکترونیک سینا» و سه شرکت دانش‌بنیان با عنوان‌های «پایا توسعه شریف»، «پویا گستر آسمان» و «حساب رایان پارس» در این مرکز مستقر هستند.

وی با بیان اینکه ایجاد سرای نوآوری در دانشگاه و تکمیل ساخت دستگاه پرس هیدرولیک پخت تایر از مهم‌ترین برنامه‌های مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر است، عنوان کرد:‌ این مرکز با اخذ مجوز از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی سال 1394 با عنوان مرکز رشد علوم محیطی و طراحی مهندسی فعالیت خود را آغاز کرد و با تشکیل شورای مرکز رشد، تهیه پوستر و تدوین برنامه عملیاتی راه‌اندازی شد.

تولید شیلد محافظ صورت و ماسک سه‌لایه تمام پرس

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با بیان این مطلب که تولید شیلد محافظ صورت و ماسک سه‌لایه تمام پرس توسط واحد فناور «برنا دانش سبز» مستقر در این مرکز ازجمله فعالیت‌های این مرکز در مبارز با کرونا بوده است، مطرح کرد:‌ با توجه به شرایط حاکم بر جامعه (ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی)، مرکز رشد در حال برنامه‌ریزی برای تدوین برنامه‌های کاربردی و استفاده از همه ظرفیت‌های دانشگاه به‌ویژه اعضای هیئت علمی و کارمندان است.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: شبیه ساز پرواز مراکز رشد دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر شرکت دانش بنیان پرواز بالگرد ساز پرواز شبیه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۰۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ میلیون تومان هزینه هر سورتی پرواز بالگرد اورژانس

میعاد فر در نشست با استاندار همچنین با بیان اینکه به زودی ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور اضافه می‌شود گفت: در تلاش هستیم تا پایان سال این تعداد به هزار و ۵۰۰ دستگاه افزایش یابد.

وی همچنین از افتتاح ساختمان مرکزی اورژانس استان کهگیلویه و بویراحمد تا دهه فجر خبر داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هم در این نشست با بیان اینکه ۵۳ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه اورژانس هوایی در استان فعال است گفت: برای ارائه خدمات بهتر در استان به ۱۶ پایگاه دیگر نیاز است.

جاودان سیرت به فرسوده بودن ناوگان زمینی اورژانس استان اشاره و اضافه کرد: ۳۳ دستگاه از آمبولانس‌های اورژانس استان، بالای ۱۵ سال عمر دارند.

احمد زاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست تامین اورژانس هوایی برای شهرستان کهگیلویه را یک ضرورت دانست و گفت: در بودجه سال جدید برای تامین بالگرد به این شهرستان اعتبار تخصیص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ساختمان اورژانس، پد آشیانه بالگرد و سوله بحران ساخته می‌شود
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • صحرایی: روزانه ۸ مدرسه در کشور ساخته می‌شود
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • ۱۵۰ میلیون تومان هزینه هر سورتی پرواز بالگرد اورژانس
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی